Je rijbewijs snel en op een leuke manier halen?

Reserveer nu vast je plek.

proefles aanvragen

Starten met rijlessen doe je met een proefles. Hierdoor weet jij precies wat je van het autorijden en je instructeur kan verwachten en zit je nergens aan vast.

Haal in 1 dag je BE rijbewijs voor de aanhanger

Wij verzorgen met heel veel plezier en een slagingspercentage van ruim 85% het BE rijbewijs. Dit doen we in de meeste gevallen in 1 dag met aansluitend direct het examen. Voor meer informatie over of je het BE rijbewijs wel of niet nodig hebt klik je even op de onderstaande link.

Lescam rijles camera instructie systeem
Je rijbewijs halen op een tempo dat niemand voor mogelijk houdt. Ofwel, in 2 a 3 weken je personenauto rijbewijs in the pocket! Een vaste instructeur die je tijdens deze intensieve cursus begeleid.

theorie, autotheorie, scootertheorie, rijlessen, rijbewijs, rijles, rijschool, goedkoop lessen, Altena verkeersopleidingen, altena, regio altena, verkeersopleiding

Wij maken gebruik van het enorm succesvolle I-theorie online leerprogramma, zodat jij op een leuke manier supersnel slaagt voor je auto, motor of bromfiets theorie-examen.

Lescam rijles camera instructie systeem

Al onze lesauto's zijn uitgerust met een hypermodern en speciaal voor de rijschool-branche ontwikkeld ''rijles camera instructie systeem'' Door gebruik te maken van dit systeem kunnen we gebeurtenissen die in het verleden hebben plaats gevonden later nogmaals rustig terugzien.

Lescam rijles camera instructie systeem
Klik hier onder op de knop en kom er achter hoeveel kandidaten al geslaagd zijn bij een van onze instructeurs / instructrices.




Lescam rijles camera instructie systeem
Wil je weten of je de mogelijkheid hebt om je bij ons in te schrijven voor rijlessen? Wij zijn in ieder geval actief in het grootste deel van de gemeente Altena en geven vooral rijles in Gorinchem en omgeving.Twijfel je nog, vul dan gewoon het intake formulier in en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

Lescam rijles camera instructie systeem
Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde zelfstandig instructeurs die zich volledig willen inzetten voor het succes van hun kandidaten. Ook als je nog niet in het bezit bent van je instructeurs bewijs dan kunnen wij je daar intern voor opleiden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en ben je nieuwsgierig geworden naar het beroep van rijinstructeur / rijinstructrice? 

Lescam rijles camera instructie systeem
Denk je dat het volgen van autorijlessen een uitdaging gaat zijn voor je omdat je last hebt van Faalangst, Examenangst of autisme, ADHD, ADD of een andere medische situatie die het leren rijden moeilijk maakt? Wij staan je graag te woord en zullen je altijd ons eerlijke advies geven over of wij je kunnen helpen of we verwijzen je door naar een van onze aangesloten specialisten als we je niet zelf de beste begeleiding kunnen bieden.