arrow_drop_up arrow_drop_down

Kennismaken

Bekijk hier de video van Daphne

Hallo,

Mijn naam is Daphne van Dijk en ik ben woonachtig in Werkendam.

In september 2014 ben ik gestart met de opleiding tot rijinstructrice, die ik in mei 2015 succesvol heb afgerond. Vervolgens ben ik direct aan de slag gegaan bij Rijschool Van Vuuren als franchisenemer, wat na begin 2018 natuurlijk veranderde in Altena Verkeersopleidingen.

Het is niet vanzelfsprekend dat een jonge meid als ik ervoor kiest om rijinstructrice te worden.

Hele dagen in de auto zitten, daar moet je goed tegen kunnen.

Eigenlijk begon mijn interesse toen ik zelf ging rijlessen.

Ik heb zorgvuldig een rijschool uitgezocht, namelijk Rijschool Van Vuuren. Hier hoorde ik altijd positieve verhalen over, waardoor ik direct overtuigd was.

Tijdens de rijlessen merkte ik al snel dat ik autorijden en alle andere zaken in het verkeer erg interessant vond, wat ook opviel bij mijn rijinstructeur Timon.

Om deze reden vroeg hij of ik interesse had om bij hem als rijinstructrice te komen werken.

Hiervoor moest wel een opleiding gevolgd worden. Dit kwam mooi uit, want die had ik op dat moment nog niet. Zo gezegd, zo gedaan: ik werd rijinstructrice!

Bovenstaand toont voornamelijk aan hoe ik bij Rijschool Van Vuuren en Altena Verkeersopleidingen terecht ben gekomen, maar het zegt nog heel weinig over mij als persoon.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik sinds mijn baan als rijinstructrice niet veel vrije tijd over heb, maar hier heb ik natuurlijk zelf voor gekozen.

Wanneer ik wel vrij ben, kies ik ervoor om leuke dingen te doen met mijn vrienden of te toeren op mijn motor (met mooi weer).

Verder ga ik graag naar mijn favoriete vakantiebestemming, Turkije.

Wil je nog iets meer over mij weten? Kijk op ons Facebook kanaal of stel je vraag via het contactformulier!

Wat kun je van mij verwachten

Ik vul dit zo spoedig mogelijk voor jou in!

Koekje erbij?