arrow_drop_up arrow_drop_down

Kennismaken

Bekijk hier de video van Peter

Hallo,

Leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn verhaal!

Mijn naam is Peter de Groot en ik woon in het prachtige dorpje Noordeloos. Vanaf de eerste minuut ben ik al bezig met mijn passie: Auto rijden. Om deze reden heb ik na het behalen van mijn rijbewijs, direct mijn werk gemaakt van mijn passie. Ik ging namelijk werken in het personenvoer.

Ik beschik over enorm veel ervaring op de weg. Dit is voornamelijk gerealiseerd doordat ik veel kilometers voor het werk heb afgelegd en deel mocht nemen aan vele cursussen. Denk hierbij aan het nieuwe rijden, slipcursussen en de cursus ‘auto te water’.

Mijn enthousiasme voor het auto rijden was zichtbaar, waardoor ik meerdere malen de vraag heb gekregen om rijinstructeur te worden. Na een tijdje begon dit bij me te kriebelen en heb ik eens goed nagedacht over deze mogelijkheid. Dit resulteerde in de keuze om in 2014 te starten met de opleiding tot rijinstructeur, die ik naast mijn huidige baan succesvol afgerond heb. Achteraf kan ik concluderen dat ik spijt heb, dat ik dit werk niet eerder ben gedaan. Want wat een toffe baan heb ik zeg!

Genoeg over mijn geschiedenis. Jullie vragen je vast af wat voor persoon ik ben als rijinstructeur. Ik ben een rustige en vooral geduldige instructeur. Ik wil het gevoel bij leerlingen wegnemen dat rijlessen een verplichting is, want dat hoort niet zo te zijn. Om deze reden zorg ik er altijd voor dat mijn leerlingen met alle plezier in de auto stappen en met een glimlach weer richting huis gaan, naast het feit dat je lekker snel over je rijbewijs zult beschikken. Dit realiseer ik door van te voren met iedere leerling een persoonlijke plan van aanpak op te stellen, want iedere leerling is anders. Hier stem ik uiteindelijk mijn manier van lesgeven op af, waardoor het proces altijd centraal staat.

Het is misschien heel cliché om te benoemen, maar mijn werk is mijn grootste hobby. Iedere dag stap ik met veel plezier de auto in om er weer een mooie dag van te maken. Naast mijn werk ben ik graag te vinden in Texel, want ik vind dit een prachtig eiland. In de vakantie ben ik graag in een warm land, want van een wit strand en een prachtige blauwe zee word ik gelukkig. Dit combineer ik bijvoorbeeld met twee andere hobby’s van me, namelijk de waterscooter en de motor. Ik rijd op een prachtige Yamaha R6.

Sinds januari 2018 ben ik voorzien van een splinternieuwe Volvo V40 Sport. Naast het sportieve en mooie karakter, biedt Volvo de veiligheid en kwaliteit die jij als leerling mag verwachten.

Lijkt het je leuk om met mij en deze stoere auto je rijbewijs te behalen? Neem dan even contact op voor een vrijblijvende proefles. Op deze manier kun je rustig kennis maken met mij en de auto!

Ik hoop je snel te zien.

Wat kun je van mij verwachten

Ik vul dit zo spoedig mogelijk voor jou in!

Koekje erbij?