arrow_drop_up arrow_drop_down

Snel in 1x je rijbewijs halen voor de personenauto?

De meeste rijlessen worden aangevraagd voor het rijbewijs B handgeschakeld, waarbij je het recht krijgt om je (zelfstandig) te vervoeren in een personenauto. Wij van Altena Verkeersopleidingen focussen al jaren op de bijscholing en ontwikkeling van onze instructeurs. Dit is terug te zien in ons hoge slagingspercentage.

100% gratis proef rijles ! Geen onverwachte nare verrassingen achteraf.

Tijdens de proefrijles kun je ervaren of er een klik is tussen jezelf en de instructeur. Want als het leuk is in de lesauto dan leer je veel sneller. Tevens kun je zien hoe professioneel wij te werk gaan, onze fijne lesauto's ervaren en ons camera instructiesysteem beleven.

Jij krijgt een instructeur die voor jou op handige dagen en tijden je rijlessen kan verzorgen!

Door tijdens de proefles al je beschikbaarheid te bespreken houdt je structuur en regelmaat in je rijopleiding en voorkom je dat je weinig kan lessen. 

Je zit nergens aan vast!

Je tekent bij ons geen wurgcontracten. Zo kun je altijd rekenen op een eerlijke rijopleiding. 

Je betaald bij ons geen les teveel!

Aan de hand van je proef rijles kunnen we je een pakket adviseren. Stel dat je een 40 lessen pakket hebt gekocht en je slaagt al na 30 lessen voor je examen dan crediteren wij de resterende lessen aan jou (10 in dit voorbeeld).

Je wordt opgehaald waar jij dat wilt! Thuis, op je school of op het station.

Je wordt netjes thuis opgehaald en weer thuis gebracht. Wil je een keer ergens anders opstappen of uitstappen dan is dit ook mogelijk.

Altijd dezelfde rijinstructeur! En natuurlijk dezelfde lesauto!

Wel zo handig altijd dezelfde rijinstructeur die alles weet van jou vorderingen! En natuurlijk ook wel zo prettig dat je met de auto waar je altijd in gelest hebt op examen kan gaan. Wil je dat de rijinstructeur of rijinstructrice met je meerijdt tijdens het examen? Dat is mogelijk!

Wij geven gratis proef rijlessen in de volgende plaatsen

Aalburg, Almkerk, Arkel, Asperen, Bleskensgraaf, Dalem, Drimmelen, Dussen, Eethen, Geldermalsen, Giessen, Giessenburg, Gorinchem, Goudriaan, Hank, Hardinxveld, Hardinxveld-Giessendam, Herwijnen, Hoogblokland, Hoornaar,  Leerdam, Made, Meerkerk, Meeuwen, Nieuwendijk, Noordeloos, Rijswijk, Schelluinen, Veen, Vuren Waardhuizen, Werkendam, Wijk, Wijk en Aalburg, en Woudrichem.

Koekje erbij?