Maak kennis met ons unieke rijlescamera instructie systeem!

Hoe ons rijles camera instructiesysteem jou sneller helpt slagen!

  • Hoger slagingspercentage

  • Door de situatie te bespreken als de auto stilstaat en de beelden worden teruggekeken krijgt de kandidaat een beter beeld van de situatie die we bespreken en beter inzicht in hoe hij / zij in deze situatie heeft gehandeld.

Zelf-analyserend leren

Het woord zegt het al. Door zelf de beelden te analyseren en aan zelfreflectie te doen leert de kandidaat beter omgaan met verkeerssituaties en leert sneller door zelf naar de beelden te kijken en naar een oplossing te zoeken voor de situatie die is geweest. Zo leert de kandidaat zelf betere oplossingen te bedenken voor lastige verkeerssituaties.

veiligheid voor de leerling in de auto.

Doordat wij gebruik maken van dit camera systeem in de auto zorgen we voor de meest veilige omgeving voor de kandidaat. 

minder lessen nodig

Doordat je situaties meerdere keren kunt terugkijken in alle rust hoef je eenzelfde situatie niet meerdere keren in de praktijk mee te maken voor je het snapt. Je leert hierdoor aanzienlijk sneller en hebt daardoor dus minder lessen nodig.
Lescam maakt het lessen niet alleen leuker , leerzamer en beter. 

Het zorgt ervoor dat er nooit verschil in mening is met de instructeur over het wel of niet kijken of discussie over het wel of niet juist voorrang verlenen. Tevens maakt dit het veel leuker voor jou als leerling aangezien je niet door de instructeur wordt aangesproken op het niet kijken of voorrang verlenen, je geeft je zelf feedback na het kijken van de beelden en bespreekt dit op een rustige manier met je instructeur waardoor je in feite je eigen leraar wordt. Uiteraard coachen wij je om de belangrijkste informatie uit de beelden te halen door het stellen van de juiste vragen. 

Wij gebruiken lescam al meer dan 5jaar in al onze lesauto's en krijgen al jaren zeer positieve feedback op het lessen met dit systeem.

This is your main title

Plenty of space for a smooth sub-title!