Kennismaken

Bekijk hier de video van Timon

Hoi, leuk dat je even op mijn persoonlijke pagina kijkt!


Mijn naam is Timon van Vuuren en ik ben de oprichter van Altena Verkeersopleidingen. In 2013 ben ik gestart met Rijschool Van Vuuren, waarbij ik tot begin 2018 met veel plezier leerlingen naar hun roze papiertje heb begeleid. Vanaf dit moment heb ik de rijschool een ‘switch’ laten maken tot Altena Verkeersopleidingen, omdat dit in mijn ogen meer kansen bood voor zowel de leerling als voor ons!

Ik haal mijn energie uit het opleiden van toekomstige weggebruikers en ik vind het prachtig om de groei van iedere kandidaat te zien! Daarnaast vind ik het enorm leuk om veel verschillende mensen te leren kennen en ieder individu een persoonlijke begeleiding te bieden. Dit is in mijn ogen nodig om een veilige en zelfstandige bestuurder van iedere leerling te maken.

In de loop der jaren heb ik mogen ervaren dat er ontzettend veel type leerlingen zijn, waar geen standaard lesvorm voor klaar ligt. Hiermee bedoel ik dat de ene leerling meer behoefte heeft aan visuele instructie (demo van een opdracht), terwijl de andere leerling meer baat heeft bij een auditieve vorm van lesgeven (aanwijzingen tijdens het rijden).

Juist deze verscheidenheid van de leerlingen hebben ervoor gezorgd dat ik iedere dag mezelf geroepen voel om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. Iedereen wil toch een rijschool die zich volledig kan aanpassen aan jouw wensen? Om deze reden ben ik mezelf gaan specialiseren in bijvoorbeeld faalangst. Hier is zelfs een NOS item over gemaakt.

Daarnaast heb ik mezelf een jaar lang door één van de beste instructeurs uit Nederland laten coachen, om uiteindelijk de ‘UCM’ (Unique Coaching Methode) te leren. Deze verbeterde manier van communiceren heeft geresulteerd in een stijging van de kwaliteit, waardoor we momenteel tot de beste rijscholen uit de omgeving horen!

Genoeg over de rijschool, want dit stuk gaat eigenlijk over mij als persoon. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de motor, wanneer het weer dat natuurlijk toelaat.

Wat kun je van mij verwachten

Wanneer jij je vertrouwen in mij uitspreekt, wil ik dit ook belonen.

En hoe kan ik dat beter doen, dan jou goede kwalitieit rijlessen aan te bieden?

Mijn doel is om jou elke rijles nieuwe dingen te leren, zodat jij aan het einde tevreden met je rijbewijs zelf op pad kan gaan!

Recensies van mijn tevreden geslaagde kandidaten

Stefan Zijnstra

In 1 keer geslaagd

voor het B-rijbewijs!

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

"Voelde mij snel op mijn gemak" 

Hele fijne en leerzame lessen gehad bij Timon. Een fijn persoon, waar ik mij snel op mijn gemak bij voelde. Lessen waren gezellig en elke les was leerzaam, van begin tot eind! 

Dik de Ruiter

In 1 keer geslaagd

voor het BE-rijbewijs!

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

"Goede begeleiding"

In 1 keer geslaagd voor mijn BE-rijbewijs dankzij de 

goede begeleiding en 

fijne lessen van 

Timon. Bedankt!


Koen Smokers

In 1 keer geslaagd

voor het B-rijbewijs!

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

"Alles gaat op je eigen tempo"

Uiteraard in 1 keer geslaagd door de goede lessen van Timon. Alles gaat op je eigen tempo en de dingen waar je moeite mee hebt, wordt extra aandacht aan besteed. Echt een aanrader dus!

Michel Verhoeven

In 1 keer geslaagd

voor het B-rijbewijs!

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

"Op deze manier kan iedereen slagen"

Mijn rijbewijs in 1 keer gehaald dankzij de lessen van Timon! Het was ontzettend leerzaam en vooral ook grappig. Ook echt een prettige manier van lesgeven. Vooral in moeilijke situaties is mij geleerd om rustig te blijven en het overzicht te behouden. Zeker de moeite waard om aan je rijbewijs te beginnen, omdat op deze manier iedereen kan slagen!