Plan nu nog je  proefles bij
Altena Verkeersopleidingen

Proefles aanvragen autorijbewijs

Wij van Altena Verkeersopleidingen, bieden jou een gratis proefles aan.


Dit doen wij zodat jij kan beoordelen of wij, voor jou, de juiste rijschool zijn. Maar dit doen wij ook, zodat onze rijinstructeurs jou kunnen vertellen hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben.


Dit doen wij, zodat jij weet wat je ongeveer aan kosten kunt verwachten en je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Zin in een proefles ? Klik dan even op de onderstaande button,

Waar bieden wij een proefles aan?

De naam Altena Verkeersopleidingen, verklapt al een hoop.

Wij bieden jou een proefles aan in de buurt van de volgende plaatsen:

Werkendam, Sleeuwijk, Nieuwendijk, Almkerk, Woudrichem, Andel, Hank, Dussen, Meeuwen, Eethen, Raamsdonksveer, Geertruidenberg, Oosterhout, Breda, Dongen, Meerkerk, Noordeloos, Hoornaar, Hoogblokland, Goudriaan, Ottoland, Bleskensgraaf, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Giessenburg, Schelluinen, Gorinchem, Dalem, Spijk, Vuren, Arkel, Herwijnen, Hellouw, Asperen, Leerdam, en Wijk en Aalburg. 

Wat kun je verwachten?

Aan het begin haalt de door jou gekozen rijinstructeur je op de afgesproken tijd, bij de voordeur, op. Hier stelt hij/zij zich aan jou en eventueel je ouders/verzorgers voor.


Daarna is er tijd om eventueel een foto te maken bij de lesauto.

Vervolgens neem je plaats achter het stuur en zal je het een en ander worden uitgelegd over de auto.


De instructeur zal jou een aantal vragen stellen en samen met jou bepalen wat je allemaal kan gaan doen in de proefles.
Wat je gaat doen met de proefles is volledig afhankelijk van je aanvangsniveau. 


Misschien heb je al een aantal keer met een van je ouders/verzorgers gereden en is het bedienen van het voertuig een eitje voor je. Dan gaan wij direct met jou een moeilijkere en meer uitdagend programma starten.


Op het moment dat jij er zelf klaar voor bent, mag jij je eerste meters in de lesauto gaan maken. 

Aan het einde van de proefles vragen wij jou om feedback m.b.t. de gereden les. Dus hoe vond je het gaan? Waren er dingen die de instructeur beter had kunnen doen?


Tevens bespreken we de rijles en kunnen wij je adviseren over wat wij denken dat je ongeveer nodig gaat hebben om te slagen voor je rijbewijs.De duur van een proefles bedraagt 50 minuten.