arrow_drop_up arrow_drop_down

Rijschool nodig?

Doe eerst een vrijblijvende proefles

Rijschool Woudrichem | Altena Verkeersopleidingen 


Wil je heel graag autorijles gaan volgen en ben je inmiddels 16 jaar en 6 maanden? Dan mag je praktijklessen gaan volgen in een lesauto met een rijinstructeur.

Woon je in Woudrichem? dan kun je bij Altena Verkeersopleidingen Rijschool Woudrichem uitstekend terecht voor het volgen van de beste kwaliteit autorijlessen. Bij onze Rijschool in Woudrichem leer je op een veilige en comfortabele manier autorijden.


Veilig en vertrouwd leren autorijden dat is waar het om draait als je rijlessen in Woudrichem gaat nemen. Wij verzekeren je van een prima voorbereiding op je uiteindelijke rijexamen en zorgen dat je goed bent voorbereidt om uiteindelijk helemaal zelfstandig veilig door het verkeer heen te bewegen. De rijlessen worden gegeven door iemand van team Altena Verkeersopleidingen. Al onze rijinstructeurs weten als geen ander hoe je soms gespannen achter het stuur kunt zitten. Onze instructeur zal je echter snel op je gemak stellen, waardoor jij op een vertrouwde manier auto zult leren rijden. Het is daarom zeker de moeite waard een proef autorijles in Woudrichem te volgen.

Onze Autorijschool in Woudrichem maakt gebruik van een rijopleiding die speciaal is afgestemd op jonge bestuurders zoals jou.


Veel jonge mensen zijn je al voorgegaan in het volgen van rijlessen in Woudrichem bij Altena Verkeersopleidingen.


Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de meest moderne technieken en media, zodat geen enkele rijles saai zal worden!

Zo maken al onze instructeurs gebruik van een modern rijles camera instructie systeem.

Vraag daarom een proefles aan en haal binnen no-time het gewenste rijbewijs!

Koekje erbij?