arrow_drop_up arrow_drop_down

Rijschool nodig?

Doe eerst een vrijblijvende proefles

Rijschool Arkel | Altena Verkeersopleidingen

Je woont in de omgeving van Arkel en ben je net 16 jaar en 6 maanden oud geworden? Of je bent al een tijdje op zoek naar een leuke autorijschool in Arkel en je weet nog niet zo goed welke rijschool je moet kiezen om snel en voordelig je rijbewijs te halen?

Leuk dat je op onze website terecht gekomen bent. Wij zijn Altena Verkeersopleidingen en wij kunnen je als geen ander helpen om snel en voordelig je rijbewijs op een leuke maar vooral leerzame manier te halen.

Ook als je bijvoorbeeld wat minder goed kunt leren voor het theoretische gedeelte dan ben je bij ons op het juiste adres.


Als je al een keer gezakt bent voor je theorie en en je wilt de volgende keer graag wel slagen dan is de Itheorie opleiding aangeboden door Altena Verkeersopleidingen een uitkomst voor je. Tot op de dag van vandaag heb ik met mijn leerlingen een slagingspercentage van ruim 90% op het eerste theorie examen en dat is vergeleken met 40% landelijk heel erg hoog. Jij kan ook heel snel en super voordelig slagen voor je theorie want deze wordt je op het moment heel voordelig aangeboden.


Proefles aanvragen

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer informatie over hoe jou rijopleiding eruit gaat zien? Vraag dan een geheel vrijblijvende proefles aan zodat je van te voren weet wat jou rijbewijs ongeveer gaat kosten en je ook direct met de theorie opleiding aan de slag kan.

Koekje erbij?