Rijbewijs, Rijles, Autorijles, autorijbewijs
Rijbewijs, Rijles, Autorijles, autorijbewijs

Bij onze rijschool in Gorinchem kun je de onderstaande rijbewijzen halen

Maak kennis met Altena Verkeersopleidingen in 30 seconden.

Bekijk hier onze korte video.

Autorijbewijs halen in Gorinchem 

Autorijbewijs halen in Gorinchem? Dan ben je bij Altena Verkeersopleidingen op de juiste plek. Wij helpen jou graag op een leuke en leerzame manier aan je autorijbewijs. Er zijn genoeg rijscholen om uit te kiezen in de omgeving van Gorinchem. 

Aanhanger rijbewijs halen in Gorinchem 

BE rijbewijs halen in Gorinchem? Je rijbewijs voor de aanhanger kun je prima halen bij Altena Verkeersopleidingen. Wij zijn al jaren actief is het lesgeven met de aanhanger en onze kandidaten slagen met een gemiddelde van ruim 85% in 1x voor hun aanhanger rijbewijs. 

Je auto/motor/brommer theorie halen in Gorinchem 

Je auto, motor of bromfiets theorie halen bij een rijschool in Gorinchem? Dat kan bij ons op een leuke en leerzame manier.

Kies dan voor een theorie opleiding van Itheorie. Rijexamen doen in Gorinchem?

Bekijk hier een volledige examenrit met uitleg

Redenen om voor onze rijschool in Gorinchem te kiezen 

Bij onze rijschool in Gorinchem maken wij gebruik van een lescam.

Rijschool Gorinchem| Altena Verkeersopleidingen


Heb je er altijd al van gedroomd om je rijbewijs B te halen? Dit kan bij rijschool Gorinchem. Bij ons kun jij je autorijbewijs halen en rijlessen volgen in je eigen tempo. Tijdens een proefles kun je erachter komen welke manier van rijlessen het beste bij je past.

Onze rijinstructeurs begeleiden je op een effectieve wijze naar het praktijk examen toe. Kies daarom voor Altena Verkeersopleidingen in Gorinchem om je rijbewijs te halen.


Autorijles in Gorinchem van een vaste rijinstructeur?

Autorijschool Altena Verkeersopleidingen in Gorinchem werkt met een vaste rijinstructeur per leerling, omdat het de betrokkenheid vergroot.

Je leert elkaar kennen en komt er al snel achter hoe de samenwerking het beste ingevuld kan worden, waardoor leren autorijden op een prettige manier verloopt.

Wil je een proefles doen bij een van onze rijinstructeurs in Gorinchem ? Vul dan vrijblijvend onderstaande formulier in.