arrow_drop_up arrow_drop_down

Rijschool nodig?

Doe eerst een vrijblijvende proefles

De beste Rijschool in Gorinchem

Natuurlijk wil je als jongere het liefst zo snel mogelijk je rijbewijs halen, wanneer je de leeftijd daar voor hebt.


Maar je wilt natuurlijk wel iemand die jou begrijpt en die zich goed kan inleven in eventuele zaken waar jij tegenaan zou kunnen lopen.


Dan zit je bij Altena Verkeersopleidingen in Gorinchem uitstekend op je plek. De instructeurs van onze Rijschool in Gorinchem weten als geen ander hoe belangrijk het is om een rijinstructeur naast je te hebben zitten die je begrijpt en ondersteunt tijdens het volgen van je autorijlessen.


Snelcursus rijbewijs Gorinchem gezocht?


Je bent op zoek naar een snelle Spoedopleiding in Gorinchem en je bent waarschijnlijk op zoek naar een rijschool die je op een leuke en leerzame manier versnelt je rijbewijs laat behalen.


De leukste 10-daagse spoedopleiding in Gorinchem en dan ook nog eens super voordelig. Onze spoedopleiding in Gorinchem wordt gegeven door een jonge hoog opgeleide Nederlandse instructeur die samen met jou in een intake les bekijkt hoe voor jou je ideale spoedopleiding in Gorinchem eruit ziet.

Misschien vind je het fijn om 2 uurtjes in de ochtend te rijden en dan de avond ook nog 2 uurtjes, of geef je de voorkeur aan een heel blok van 4 uur zodat je ook eens een keer naar een leuke andere stad kan rijden, het kan allemaal met onze 10-daagse spoedopleiding in Gorinchem.


Een spoedcursus in Gorinchem op maat

Onze Snelcursus wordt volledig op maat afgestemd. 


Wanneer mag je starten met rijlessen in Gorinchem?

Het starten met rijlessen is mogelijk wanneer je 16 jaar en 6 maanden oud bent. Vanaf je 17e mag je al een praktijkexamen afleggen.


Koekje erbij?